Találja meg a megfelelő ajándékot

Kapcsolataim
A Fleurop emlékeztető szolgáltatása

Vedd fel szeretteidet, barátaidat, és munkatársaidat a számodra fontos emberek listájára, és értesítünk, amikor egy fontos esemény közeledik. Ha így rendelsz virágot, az mindig gyorsabb és olcsóbb lesz!

Új emberek hozzáadása

Soha ne felejts el fontos alkalmakat!

Értesítünk a közelgő alkalmakról, így mindig a megfelelő napon gratulálhatsz.

Emberek és események hozzáadása!

Használd a fontos emberek opciót az Emlékeztető szolgáltatáson keresztül és válaszd ki a hozzáadni kívánt tételeket a megrendelési történetből.

Tanácsot adunk a virágok kiválasztásához

Virágkötőink minden alkalomra javasolnak csokrokat, így időt takaríthat meg.

Kedvezőbb árak

Ha az emlékeztető szolgáltatáson keresztül rendelsz, 2%-os árengedményt kapsz.Legjobb virágkötőink a legnagyobb odafigyeléssel teljesítik megrendeléseit
Millió mosoly

A Fleurop Magyarország több mint 45 éve kínál minőségi virág- és ajándék szállítási szolgáltatásokat.

Személyesség

Virágkötőink kézzel készítenek és kézbesítenek valamennyi csokrot.

Minőségi virágok

Csokrainkat mindig a legjobb minőségű friss virágokból készítjük, hogy minél tovább örömet okozzanak annak, aki kapja.

Deluxe kollekció

A nemzetközileg elismert Deluxe kollekció darabjait kizárólag az ország legjobb virágüzletei készítik és azok luxus csomagolásban érkeznek.

Válasszon exkluzív Összeállításainkból a témához vagy az alkalom hoz illő, szakértő virágkötőink által készített elegáns és művészien összeállított csokrokat. Rendelhetsz csodás szív alakú virágtálat vörös rózsából vagy akár még million rosest is luxus válogatásunkból.

Megnézem

Fleurop-Interflora Virágküldés Budapesten és Magyarország egész területén

Helyi virágkötőink kézi összeállítású csokrai

Büszkén ajánljuk gyönyörű, budapesti, illetve más magyarországi virágüzleteink munkatársai által készített kézi összeállítású csokrainkat és gyors, megbízható virágküldő szolgáltatásunkat.

Minden Fleurop rendelést helyi virágüzlet teljesít, mivel úgy gondoljuk, hogy a helyi üzletek támogatása közösségeinket erősíti. Friss virágainkat személyesen virágfutárok szállítják házhoz, így megrendelőink azok szépségét azonnal élvezhetik. Más virágküldőkkel ellentétben összeállításainkat soha nem csomagoljuk dobozba az országon belüli szállításnál. Ez biztosítja a Fleurop-Interflora szolgáltatásainak más cégektől eltérő minőségét!

Egy Fleurop csokor csodálatos ajándék

A nemzetközileg elismert Deluxe kollekció darabjait kizárólag az ország legjobb virágüzletei készítik és azok luxus csomagolásban érkeznek.

A Deluxe termékek különös figyelemmel készülnek, és a virágüzlet személyes futárja szállítja ki őket. Választhat Luxus rózsacsokrok, menyasszonyi csokrok, virág-ékszerek és temetési koszorúk között.

Aznapi online virágküldés

A Fleurop Magyarország 45 éve gondoskodik arról, hogy minőségi szolgáltatásaival mosolyt varázsoljon az emberek arcára.

A Fleuroppal egyszerűen küldhetsz Budapesten és Magyarország egész területén. Rendelj virágot online akár asztali számítógépedről, táblagépedről, vagy telefonon.

Ha aznapi virágkiszállításra van szükséged, rendelésedet feltétlenül küldd el hétköznapokon 16:00 előtt, szombaton pedig 12:00–ig, mi pedig a virágokat még aznap kiszállítjuk. A Fleurop virágüzletek Magyarország minden részén megtalálhatóak, beleértve a legnagyobb városokat is, mint például Budapest, Debrecen, Eger, Miskolc, Pécs, Szeged, Nyíregyháza, Győr és Kecskemét.

A legjobb, online rendelhető minőségi csokrokat és vágott virágokat keresed?

A Fleurop ügyfeleinek rendszeresen kedveskedünk akciókkal.

Valentin napon, nőnapon és anyák napján - a korai megrendeléseket más megrendelések előtt kézbesítjük.

Küldj éppen virágzó szezonális csokrokat, és biztos lehetsz benne, hogy helyi virágkötőnk felejthetetlen virág összeállítást fog készíteni, ami saját kézjegyét viseli, és stílusát hordozza. Virágkötő mestereink különböző összeállításokat készítenek a lehető legfrissebb szezonális virágok felhasználásával személyes inspirációjuk alapján – de abban mindig biztos lehetsz, hogy csokrod örömet okoz majd, mert a virágküldés jó!

Virágküldés friss virágokból minden alkalomra

Virág összeállítások és csokrok széles választékát kínáljuk otthonra és az irodába.

A Fleuropnál többek között vidám születésnapi virágokat, figyelmes Anyák Napi összeállításokat, romantikus Valentin napi rózsákat, pompás Nőnapi csokrokat, ballagási virágokat vásárolhatsz. Az együttérzés és temetés virágai széles választékát is kínáljuk, beleértve a temetési csokrokat, koszorúkat és koporsódíszeket.

Küldhetsz gyönyörűen becsomagolt gyümölcskosarakat, ínyenc kosarakat, borokat és igazi pezsgőt, vagy küldhetsz egy doboz csokoládét a virágokkal együtt. A mindennapi összeállítások, a legnépszerűbb növények, a különleges összejövetelekre szánt gyümölcskosarak, a Hálaadásnapi asztaldíszek, a karácsonyi koszorúk és karácsonyi virágok, virágkosarak, és gourmet ételkosarak - széles választékából Ön is biztosan megtalálja a tökéletes ajándékot, bárkit is szeretne meglepni.

Vásárolhat virágokat akár fajta szerint – a rózsákat, szegfűket, a gerberákat, a tulipánokat vagy a liliomot kedveli a személy, akit megajándékoz? Küldhet akár az alkalom szerint választva termékeinkből, akár pedig közvetlenül legnépszerűbb termékeink közül, vagy Születésnap és Gratuláció kategóriánkból válogathat, hogy megtalálja a tökéletes ajándékot.