Így lesz még stílusosabb a meglepetés - virágküldés elegáns dobozban

Virágot küldeni szeretteinknek, barátainknak, munkatársainknak szívmelengető gesztus, de hogyan tehetjük ezt a meglepetést még exkluzívabbá és emlékezetesebbé? Például elegáns virágdobozokkal, amelyek mostantól megtalálhatóak kínálatunkban. A virágdoboz kényelmes és kifinomult dizájnelem, amely minden asztalon jól mutat.
Közepes vagy luxus méretű csokor rendelésekor automatikusan virágdobozt biztosítunk a csokorhoz. Kisméretű csokorhoz külön lehet megvásárolni. A virágdoboz a következő városokban és vonzáskörzetükben érhető el: Budapest, Győr, Miskolc, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár, Veszprém
Rendelje meg a képen látható csokrot: Napsugár - A virágkötő fantáziája.

Mely csokrokhoz illenek a dobozok?

Ezek a tágas ’vázák’ remek kiegészítői azoknak a grandiózus méretű csokroknak, amelyekhez egy normál váza túl kicsi lehet. Választékunk arany középút és luxus méretű kompozíciói illenek leginkább a dobozokba. A letisztult, elegáns fekete valamennyi virággal remekül mutat, az elragadó rózsáktól a rusztikus mezei virágokig. A doboz belseje meglehetősen mély, ezért kifejezetten érdemes hosszú szárú virágokhoz használni, mint például a napraforgó vagy a gerbera.

Rendeljen luxus vagy közepes méretű csokrot és virágdobozt adunk hozzá

Gyakori visszajelzés vásárlóinktól, hogy a megajándékozottnak milyen felejthetetlen élményt nyújt, amikor a futár megjelenik az ajtó előtt egy hatalmas, csodaszép csokorral. Azonban sokszor okoz fejtörést, hogy mibe állítsuk, hova tegyük a virágokat. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy a virágcsokrot váza híján egy szedett-vedett befőttesüvegbe állította bele. Ezentúl nem lesz ilyen probléma, ugyanis ha közepes vagy luxus méretű csokrot rendel, automatikusan vízálló virágdobozban érkezik majd (jelenleg elérhető Budapest, Győr, Miskolc, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár, Veszprém városokban). Emellett természetesen bármely más csokorhoz is hozzáadható a doboz, ezekben a városokban.

A virágok elhelyezése így már nem fog fejtörést okozni a címzettnek.

Csupán vizet kell öntenie a dobozba és napokig gyönyörködhet a csokor szépségében.

Rendelje meg a képen látható csokrot: Holdfény üdvözlet – A virágkötő fantáziája.

Milyen előnyei vannak a virágdoboznak?

A dobozok kemény, tartós kartonból készülnek, ami hosszú ideig ellenállóvá teszi őket. Erős, vízálló anyaguk egy hétig is képes megtartani a benne lévő vizet. Mivel újrahasznosíthatók, használat után egyszerűen helyezzük őket a szelektív hulladékgyűjtőbe.

Gyakran merül fel a kérdés, hogy hogyan lehet frissen tartani a virágokat egy hosszú út során. A virágdobozokban elhelyezett, vízálló váza ezt a dilemmát is megoldja.

A doboznak fülei vannak, amelyekkel nemcsak könnyedén szállítható, de segítségükkel álló helyzetben is rögzíthetjük a csokrot az autóban, így nem fog felborulni az út során.

Rendelje meg a képen látható csokrot: Virágünnep - A virágkötő fantáziája.

A virágküldés egy szép hagyomány, amely élmény a szemnek, felüdülés a léleknek. Egy illatos, mesebeli csokor felejthetetlen emléket nyújt a megajándékozottnak, és napokig romantikus hellyé varázsolja a lakást.

Tekintse meg őszi választékunkat itt: