Szállítási feltételek

Olvassa el Gyakran Ismételt Kérdések rovatunkat itt.

Annak köszönhetően, hogy a világ összes piacán jelen vagyunk, megrendelését órákon belül kiszállítjuk a világ bármely pontján!

Mivel azonban az időzóna és a munkaidő országról országra változó, csak az alábbi feltételek mellett tudjuk garantálni a megrendelés napján történő kiszállítást:

  • A kiszállításokat a Szolgáltató virágüzlet partnerhálózatán keresztül szervezi. A megrendelés elfogadása mindig a kiszállítási országban érvényes munkaszüneti napoktól és munkaidőtől függ.
  • Nem tudjuk garantálni a szombat délutáni, vasárnapi és munkaszüneti napokon történő kiszállítást.
  • Az ügyfélszolgálati munkaidőn kívül érkezett megrendelések (későbbi szállítási idő igény hiányában) legkorábban a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra és kézbesítésre, a szállítási időtartam feltételei szerint.
  • Csak temetés és esküvő esetén garantálható a kiszállítási időpont. Ezért kérjük a megrendelőt, hogy a megrendelőlap „Megjegyzések vagy utasítások” részében a lehető legpontosabban adja meg a szállítási időt.
  • Kórházba történő kiszállítás esetén kérjük megadni a részleget és a szobaszámot, ha csak lehetséges. A küldeményt csak a kórház recepciójára juttatjuk el.
  • Szállodába történő kiszállítás esetén kérjük megadni a szobaszámot és a vendég(ek) (csoport, házaspár stb.) nevét. A küldeményt csak a hotel recepciójára juttatjuk el.
  • A kemping, katonai bázis, hajó, tengeri kikötő és repülőtér nem minősül garantált szállítási címnek.
  • A Megrendelő által megadott szállítási időpont, preferált időpontnak tekintendő, a szállítási időpontok nem garantáltak. Amennyiben a megrendelés a megadott kiszállítási időponttól eltérően kerül kiszállításra, úgy a Felhasználó kártérítésre nem tarthat igényt.
  • Előfordulhat, hogy az Ön által kiválasztott településre nem tudunk szállítani, ebben az esetben a legrövidebb időn belül tájékoztatjuk erről és amennyiben már kifizette a terméket, azonnal visszafizetjük Önnek.

A szállítási díj Magyarországon belül általában 3300 forint, külföldre 4800 forint. Amennyiben a szállítási cím távol van a legközelebbi partner virágüzlettől, úgy a Szolgáltató jogosult további szállítási díj felszámítására, ilyen esetben a Szolgáltató ezt egyedileg rövid úton jelzi a Felhasználó részére. A kiszállításokat a Szolgáltató virágüzlet partnerhálózatán keresztül szervezi.

A Megrendelő által megadott szállítási időpont, preferált időpontnak tekintendő, a szállítási időpontok nem garantáltak. Amennyiben a megrendelés a megadott kiszállítási időponttól eltérően kerül kiszállításra, úgy a Felhasználó kártérítésre nem tarthat igényt.

A kiszállítási időpont csak temetés esetén garantálható. A temetés pontos időpontját a Szállítással kapcsolatos megjegyzések rovatban kérjük jelezni.

Az ügyfélszolgálati időn kívül érkezett megrendelések legkorábban a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra és kézbesítésre, a szállítási időtartam feltételei szerint. A délelőtt/délutáni preferált kiszállítást nem tudjuk garantálni sűrűbb időszakokban és nagy napokon (pl. Nőnap, Valentin nap, Anyák napja).

Előfordulhat, hogy az Ön által kiválasztott településre nem tudunk szállítani, ebben az esetben a legrövidebb időn belül tájékoztatjuk erről és amennyiben már kifizette a terméket, azonnal visszafizetjük Önnek.

Kérjük, gondosan ellenőrizzék, hogy a szállítási cím hiánytalan (beleértve a címzett telefonszámát, kapucsengőt, emelet és ajtó számát is). Nem vállalunk felelősséget azért, ha a küldeményt nem sikerül, vagy nem sikerül időben kézbesíteni a helytelen vagy hiányos cím és/vagy telefonszám miatt.

Különleges rendelések vagy kérések esetén kérjük, lépjenek velünk kapcsolatba. Konkrét időpontra történő garantált kiszállítás csak a vevőszolgálati részlegünkkel történő előzetes egyeztetés esetén lehetséges.

A kiszállítást végző munkatársunk jogosult a virágokat más olyan, megbízható személynél vagy helyen hagyni (pl. szomszéd, recepciós, portás, ravatalozó stb.), akitől vagy ahol a címzett feltételezhetően megkapja a virágokat. Ugyanez érvényes az egyéb olyan dolgokra is (kísérőkártya, ajándéktárgy stb.), amelyek átadásáról az adott esetben megállapodtak.

Ha a címzett ok nélkül nem hajlandó átvenni a virágot, a teljes díjat ki kell fizetni, amelyet munkatársunk kiszámláz.

Szállítási díjak

3300 Ft
Egységes szállítási díj Magyarországon belül
4800 Ft
Külföldre történő szállítás díja
Néhány távoli ország esetén extra szállítási díjat számítunk fel, vagy néhány ritka esetben nem tudjuk vállalni a szállítást.