Ajándékötletek férfiaknak

Ajándékot keres egy különleges férfinak? Bármilyen alkalomra van néhány javaslatunk, legyen szó a közelgő nemzetközi férfinapról, születésnapról, apák napjáról, évfordulóról vagy más különleges napról. Értékeljük együtt a kedves, erős, biztonságot nyújtó, okos, vicces és sármos férfiakat, akik szebbé teszik a hétköznapjainkat.
Rendelje meg a képen látható csokrot: Érte.

Íme, néhány ötlet, mit ajándékozzon férjének, édesapjának, testvérének vagy barátjának:

  1. VIRÁGOK

    Mindenki szeret virágot kapni, és ez alól a férfiak sem kivételek. Ha virágot küldene neki, hogy kifejezze barátságát, szeretetét, megbecsülését vagy tiszteletét, hajrá! Elmúltak azok az idők, amikor szokatlannak tűnt, hogy egy férfi nagy, gyönyörű csokrot kapjon, ma már teljesen elfogadható a férfiaknak virágot adni. Persze érthető az aggodalom; vajon biztosan illő, megfelelő a választott csokor? Az alábbiakban olyan csokrokat ajánlunk, amelyek tökéletesek férfiak részére. A Mély érzések sötétebb vagy a Szezonális csokor őszies, visszafogott színeivel nem lehet melléfogni. Valamennyi Fleurop csokor egyedileg készül, az aznap elérhető legszebb, legfrissebb virágokból és több méretben elérhetőek.
  2. ÉDESSÉG

    A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, tartja a bölcs mondás. Éppen ezért, egy édes gasztroajándék mindig jó ötlet. Édességkosarunk különféle édességeket, csokoládét és habzóbort tartalmaz. Egészítse ki az ínyenc kosarat virágokkal és egy személyes üzenettel, és máris kész a szívhez szóló, személyes meglepetés.
  3. GYÜMÖLCS

    Ha az íz mellett az egészség sem utolsó, próbáljon ki valami újat és nyűgözze le a szeretett férfit ínycsiklandó és vitamindús finomságokkal. A Nagy gyümölcskosárban van minden, ami szem-szájnak ingere: legalább 5 féle friss és lédús gyümölcs várja, hogy jóízűen beleharapjanak. A virágüzlet helyben kapható, szezonális, friss gyümölcsöket használ, és ízléses csomagolással díszíti a kosarat.
  4. SÓS FINOMSÁGOK

    Újabb gasztroajándék, ezúttal a ’sós szájúaknak’. A gasztroajándékok azért fantasztikusak, mert nem kell sokat nyomozni azzal kapcsolatban, hogy milyen fűszereket, ízesítőket, édességeket vagy rágcsálnivalókat szeret a megajándékozott – ezeket az információkat általában tudjuk mindenkiről. Így az ehető meglepetések teljesen testre szabható és nagyon egyedi ajándékok tudnak lenni. Luxus gourmet kosarunk egy üveg vörös - és fehérbort, sajtokat, olivabogyót, sós és édes kekszeket és egy kis csokit rejt. Ha szeretné személyre szabni a kosarat, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és örömmel megvalósítjuk minden kívánságát.
  5. HABZÓBOR

    A gyöngyöző- és habzóborok valóságos reneszánszukat élik az elmúlt években. Nem csoda, hiszen mindkettő szolidan pezsgő, lágyan buborékos, éppen ezért nem karcoló, sokkal inkább simogató ital. Általában még azok is szívesen kortyolnak belőle, akik a pezsgőt „szúróssága” miatt kevésbé kedvelik. A gyöngyözőbor lazább ital, mint a pezsgő, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne egy ünnepélyes alkalom elegáns kísérője. Ugyanakkor, nyári frissítőként is kínálható, csak úgy önmagában, a hangulat kedvéért. Egyet érdemes megjegyezni: bárhogy is isszuk, mindig jól hűtsük be! Habzó bor ajándékunk mellé már csak egy „toast” hiányzik, amellyel kifejezzük, hogy mennyire fontos férfi ő a számunkra.

Reméljük, hogy ezek a javaslatok hasznosak voltak, és talált valamit, amivel meglepheti a szeretett férfit!

Tekintse meg Halloween választékunkat itt: