Valentin napi virágcsokor inspirációk a Fleurop-tól

Közeledik az év legromantikusabb napja, amikor a hagyomány szerint friss virágokkal lepjük meg életünk párját. A szerelmesek és így a Valentin-nap régi klasszikus virága a vörös rózsa, akár csokorba kötve, akár csak egy szál magában, esetleg némi zölddel kiegészítve. Azonban nem kell minden áron ragaszkodni hozzá, mivel a vörös szín már önmagában kifejezi szerelmünket és szenvedélyünket. Összeállítottunk egy válogatást a legromantikusabb Valentin-napi csokrainkból, így mindenki megtalálhatja szerelmének a tökéletes virágot!

Sokféleképpen el tudja mondani, mennyire szereti őt: például egy mélyvörös Virágkötő fantáziája csokorral.
A Virágkötő fantáziája típusú csokraink egyediek és megismételhetetlenek, mivel a virágkötő szárnyaló fantáziája alapján készülnek. A lényeg a meglepetés és a szezonalitás: mivel az éppen elérhető legfrissebb virágok kerülnek bele, a csokor eltérhet a képtől.

Rendelje meg a képen látható csokrot: Valentin napi csokor - A virágkötő fantáziája.

Egy tűzpiros, pasztell rózsaszín, vagy akár egy vidám, színes tulipán csokor is remek meglepetés lehet a szerelem ünnepére. Egy elegáns tulipáncsokor tovább marad friss, mint például a rózsa, és megfelelő körülmények között legalább egy hétig örvendezteti a megajándékozottat.

Fejezze ki érzéseit púderrózsaszín liziantusszal, vagy álomszép perui liliommal, amely olyan gyengéd és elegáns, mint a hölgy, aki kapja.

Adjon hozzá édességet vagy egy bársonyos tortát és garantáljuk, hogy elkápráztatja szíve választottját! FONTOS: kérjük, ellenőrizze a cukrásztermék elérhetőségét, amelyet a termék melletti leírásban talál.

Rendelését házhoz szállítjuk az ország bármely pontjára! Lepje meg szerelmét Valentin-napon egy csodás Fleurop csokorral és bízza ránk a többit!