Tippek, hogy el ne felejtsd a fontos évfordulókat?

Tévedni emberi dolog, ahogyan felejteni is, de mégis nagyon kellemetlen tud lenni, amikor az ember utólag döbben rá, hogy kiment a fejéből egy fontos születésnap, évforduló vagy ünnepnap.
Rendelje meg a képen látható csokrot: A szív hangja - A virágkötő fantáziája.

Többségünk könnyedén megjegyzi a házastársa, gyermeke vagy legjobb barátja születésnapját, de a kollégák, üzleti partnerek vagy távolabbi rokonok jeles napjai már nem sokunknak menne. Rohanó, információval teli világunkban nem is csoda, hogy az új információk 70%-át 24 órán belül elfelejtjük, 50%-át pedig már egy órán belül. 😉

A memorizálás, vagyis a hallottakra és látottakra való emlékezés egy aktív folyamat. Ha az információ gyengén rögzül, az ember később semmire sem emlékszik. Ed Cooke ’memóriaguru’ 45 másodperc alatt képes megjegyezni egy megkevert pakli kártya sorrendjét. Nézzük, ő mit tanácsol: Ismételni, ismételni, ismételni – Ha például bemutatkozás után emlékezni akarunk az új munkatárs nevére, ismételjük el magunkban legalább 30-szor, és legközelebb emlékezni fogunk rá.

A feledékenység okai ismertek: stressz, depresszió, alváshiány, de akár pajzsmirigy-problémák is állhatnak a hátterében. Szerencsére rengeteg módszer létezik arra, hogy javítsunk a memóriánkon! Fogyaszthatunk memória-javító ételeket, mint a rozmaring vagy a fokhagyma, fejthetünk keresztrejtvényt, de állítólag a tánc is csodákra képes ezen a téren!

Van azonban egy sokkal egyszerűbb módja annak, hogy soha ne felejtsük el a fontos napokat. Semmibe se kerül, azonnal használható, rendkívül kényelmes és gyors. Talán már Ed Cooke memóriaguru is hallott-e a Fleurop Emlékeztetőjéről!

Vegye fel szeretteit, barátait, és munkatársait a fontos emberek listájára, és értesítjük, amikor egy fontos esemény közeledik. Így nem marad el egy köszöntés sem, mivel már hetekkel korábban emlékeztetjük többször is, egészen a nagy napig.

Rendelje meg a képen látható csokrot: Varázskert - A virágkötő fantáziája.

Hogyan vehetek fel embereket a listára?

Megteheti egyesével is, amikor éppen eszébe jut, de érdemes egyszerre beírni minden rokont és ismerőst a listára. Gondolja végig, hogy ki az, akiről semmiképp nem akar elfeledkezni: a szomszéd nénitől egészen a gyerek osztályfőnökéig, az anyósán át. Megteheti akár most is, a Kapcsolataim menüben, vagy az Új Emberek hozzáadásánál.

Milyen előnyökkel jár a Kapcsolataim szolgáltatás?

Élete hátralévő részében legalább emiatt nem kell aggódnia. Emellett ha így rendel virágot, árkedvezményt biztosítunk a rendeléséből, így még pénzt is spórolhat.

És persze nem kevésbé fontos az sem, hogy nem kell majd elviselnie a felejtéssel járó szemrehányásokat, kellemetlen szituációkat. Csehov szerint "A nők megbocsátanak, de nem felejtenek, a férfiak felejtenek, de nem bocsátanak meg."

Ha pedig virágot is küldene az alkalomra, a csokrot a Fleurop egyik mester virágkötője készíti el, a legújabb trendeknek megfelelően.

Érdemes napokkal korábban megrendelni a virágokat, hogy ne legyen gond az elérhetőséggel és a lehető legfrissebb virágok kerüljenek a csokorba. Mivel a közepes- és a nagyméretű csokrokat vízálló díszdobozban kézbesítjük, az sem gond, ha a címzettnek nincs a munkahelyén vagy otthon vázája: csak meg kell tölteni a dobozt vízzel és már élvezheti is a látványt

Emellett automatikusan biztosítunk 2% kedvezményt valamennyi csokorra és ajándékra, amit a Kapcsolataim szolgáltatáson keresztül rendel. Egy csokor és gourmet kosár rendelése esetén ez máris egy-kétezer forint megtakarítást jelent. A mai áremelkedések mellett ez nem is rossz, igaz?

Egyszóval - időt és pénzt takarít meg, és minden rendkívül kényelmes és egyszerű az Ön számára!

Miért csatlakoztak ügyfeleink a Kapcsolataim emlékeztető szolgáltatáshoz?

Van egy tízfős kis cégünk, Budapest külvárosában. Mivel kevesen vagyunk, nincs irodavezetőnk, aki gondoskodna a virágrendelésről és a kollégák születésnapi köszöntéséről. Mivel senkinek nincs ideje virágüzletbe rohangálni, a Kapcsolataim szolgáltatás jó ötletnek tűnt. Rögzítettem a munkatársak születésnapját és amikor jön az email, hogy valakinek közeledik a szülinapja, pár kattintással megrendelem az ajándékát és a megadott nap délelőttjén egy kedves futár kiszállítja. Rendeltem már virágcsokrot, gyümölcskosarat, tortát – az különösen nagy sikert aratott – nekünk ez nagyon bevált. Most azt tervezem, hogy az üzleti partnereket is felveszem a listára.

Adrienn, kisvállalkozás vezető

Szégyen, nem szégyen, rettenetes a memóriám és többször is elfelejtettem már a párom és még az édesanyám születésnapját is. De olyan is volt már, hogy a karácsonyi ajándékot felejtettem el megvenni az egyik rokonomnak. Tőle persze kaptam, ezért iszonyú kellemetlen volt, hogy üres kézzel kell ott állnom. Szerencsére ilyen már nincs, amióta használom a Fleurop emlékeztetőt. Mindent és mindenkit szépen, pontosan felvittem a listára – egyébként maximum öt perc volt az egész – és ha jön az email, gyorsan rendelek egy ajándékcsomagot, édességkosarat, virágot – amit az alkalom megkíván. Mindenkinek ajánlom, mert tényleg bearanyozza a napját annak, aki kapja és annak is, aki küldi! Szuper érzés, amikor boldogan felhívnak, hogy megköszönjék a meglepetést.

Diána, beszerzési vezető

* Egyre gyakoribb, hogy a virágcsokor mellé tortát is küldenek a vásárlók… Próbálja ki Ön is!