Ajándék ötletek iskolakezdéshez

Ötletbörze: Mivel lepjük meg a kisebb és nagyobb diákokat az iskola első napján?

Szeptember eleje minden diák számára új kalandokat rejt. Az elsősök izgatottan pakolják a hátizsákot, az idősebbek pedig alig várják, hogy újra találkozzanak az osztálytársakkal és elmeséljék a nyári élményeket. De hogyan lehet még különlegesebbé tenni ezt a kivételes napot? Összeszedtük a legjobb ajándék tippeket a tanárok és iskolások részére.

Ajándék az útjuk elején állóknak

Az első tanítási nap rendkívül fontos minden első osztályos tanuló - és persze a szüleik - számára. Különleges nap ez, amikor a pöttöm kis lurkók felveszik hatalmas hátizsákjukat, megmarkolnak egy csokor gyönyörű virágot, és magabiztos léptekkel besétálnak az iskolába.

Amikor alsósoknak választunk virágcsokrot, keressük az élénk színeket, a vidám, bohókás formákat és pozitív hangulatokat.

Erre a különleges alkalomra egy puha, bújós mackó is tökéletes ajándék. A maci a további termékek menüpontban érhető el, miután kiválasztottuk a csokrot. Maci-Laci szuper társ a hosszú iskolai napokon, és kedves, bújós barát az esti lefekvésnél. Ha feldobnánk a napot, egy kirobbanó színű csokrot válasszunk hozzá. A Varázskert fantáziacsokor színt és ünnepélyességet kölcsönöz az aznap készült fotóknak, amelyek örök emlékek maradnak.

Ajándék általános iskolásoknak

Az első iskolai napon a gyerekek vidáman köszöntik barátaikat, izgatott a légkör, örömteli a viszontlátás. A piros és rózsaszín gerbera jól passzol ehhez a hangulathoz, mivel a meleg szülői ölelésre és kedves szavakra emlékeztetnek.

Színben remek választás még a rózsaszín és lila összes árnyalata, mert ezek az örömöt és a sikert jelképezik.

Javasoljuk a Virágünnep csokrunkat, amely vörös és lila árnyalatú, így tökéletesen illik a nyár végi, édes-bús hangulathoz. Ha még jobban fokoznánk az izgatottságot, lepjük meg a kisdiákot egy vidám ajándékkal is!

Ajándékok középiskolásoknak

Az általános iskola végén az iskolai évek nagyobb része lezárul, a fiatalok új kalandok felé indulnak és elkezdik a gimnáziumot. Fontos elismerni a nyolc év kemény munkáját és gratulálni az elért eredményekhez. Az új kezdet ünnepléséhez a sárga és narancssárga virágok illenek leginkább, melyek pozitív érzelmeket közvetítenek. Mindent szimbolizálnak, aminek egy új tanévnek lennie kell - végtelen örömöt és valami új kezdet kezdetét, csakúgy, mint a Napsugár csokor.

A hasukat szerető kamaszoknak találhatunk többféle ínyenc ajándékkosarat, amelyek édes finomságokkal vannak tele. Gourmet kosaraink ízletes édességeket rejtenek, amik ideálisak egy kis agyturbózásra házi feladat írás közben, vagy akár megosztani a barátokkal az órák közötti szünetben.

Ajándék ötletek egyetemistáknak

A tanulmányaikat folytató diákokat is meglephetjük színes virágcsokrokkal. Az őszi virágok legtöbbször a narancssárga és sárga árnyalataiban pompáznak, amit kiegészíthetünk egy kis lilával az izgalmasabb összhatásért. A lila és a mályva szín a sikert és a méltóságot jelképezik, mindent, amit egy egyetemi hallgatónak kívánhatunk. Ezenkívül a meleg színekben pompázó csokrok életet lehelnek minden tanulósarokba, kollégiumi szobába vagy albérletbe.

Küldjünk virágot futárral, vagy vegyük át a csokrot a helyi virágüzletben és adjuk át személyesen!

Rendelje meg a képen látható csokrot: Szeptember 1.

Köszönet az odaadó tanároknak

A hagyomány szerint a tanév elején gyönyörű virágokkal lepik meg a szülők a tanárokat. Kemény munkájuk elismerése még jobb teljesítményre ösztönzi őket.

Az őszi virágkompozíciókról sokaknak a színes krizantémok és a bájos őszirózsák jutnak eszükbe. Mindkettő őszi virág, amelyet minden tanár örömmel fogad. De meglephetjük gyermekünk kedvenc tanító nénijét akár egy Napi csokorral is. Biztosra vehető a meglepetés! Minden csokor különleges és egyedileg készül a virágos szárnyaló fantáziája alapján.

Az első tanítási nap fontos a diákok, a tanárok és az egész család számára. Felgyorsult életünkben álljunk meg egy pillanatra és éljük át közösen a soha vissza nem térő pillanatot. A Fleurop emlékeztető szolgáltatása segít észben tartani a kiemelt napokat és fontos embereket az életünkben. Értesítjük, ha egy fontos esemény közeleg. Rendeljen honlapunkon. Lepje meg szeretteit egy friss virágcsokorral otthonukban, vagy vegye át személyesen valamelyik üzletünkben és adja át egy nagy ölelés kíséretében.