5 népszerű nyári virágcsokor

A napsütéses napok és a langyos nyáresték elbűvölők, de a valódi melegség belülről fakad. Öt nyári virágcsokrot mutatunk, amelyek segítenek belső melegséget küldeni szerettednek.
  1. Repkedő pillangók

    Nyári napsütés, kék ég, életteli virágok melyek tökéletesek egy júniusi születésnapra. Kedvenc virágaink tökéletes egyvelege. A virágüzlet becsomagolva szállítja a csokrot.

    Rendelje meg a képen látható csokrot: Repkedő pillangók.
  2. Nyári varázslat

    Lépjen be egy titkos nyári kertbe, ahol mesébe illő virágok nyílnak. E virágok azzal a különleges képességgel rendelkeznek, hogy teljesítik a megajándékozott kívánságait, és örömet szereznek mindazoknak, akik kapják. Küldje el a Nyári varázslatot egy különleges ünnepre - születésnapra, munkahelyi évfordulóra, esküvőre vagy szeretetének kifejezéseképpen.

    Rendelje meg a képen látható csokrot: Nyári varázslat.
  3. Szezonális nyári csokor

    Minden Szezonális csokrunk a virágkötő fantáziája alapján készül, így egyedi és különleges, csakúgy mint aki kapja. A csokor színe garantált, de minden más a pillanat szüleménye.
    Mester virágkötőink a legfrissebb, szezonális virágokat használva merítenek ihletet és engedik szabadjára kreativitásukat. Egy dolog biztos: kedvese öröme, amikor kézhez kapja a gyönyörű csokrot!

    Rendelje meg a képen látható csokrot: Szezonális nyári csokor.
  4. Vidéki báj

    Buja virágok, vad rétek és kellemes emlékek! Ezeket a képeket hívja életre ez a gyönyörű csokor. Ideális ajándék egy barátnak vagy kollégának.

    Rendelje meg a képen látható csokrot: Vidéki báj.
  5. Napsütéses ölelés

    A sárga tengeralattjáró halvány imitációja ennek a buja, napsütéses csokornak. Ideális ajándék egy vidám, sziporkázó személyiségnek. Mosolyt csal minden arcra!

    Rendelje meg a képen látható csokrot: Napsütéses ölelés.

Fedezze fel a csokrok széles választékát a Fleurop webáruházban, válassza ki kedvenceit, adja le a rendelést, és futárunk a megfelelő időben a megfelelő helyre szállítja virágait!