Tegyük különlegessé a szabadtéri összejöveteleket idén nyáron!

Végre itt a nyár, és ez csak egy dolgot jelent: újra piknikezhetünk a barátainkkal, feltöltődhetünk a friss levegőn és sok más vidám szabadtéri programon vehetünk részt! Nem számít, hogy a tengerparton, a teraszon vagy a saját kertünkben szervezünk partit, nincs az a kerti mulatság, amit ne lehetne még hangulatosabbá, romantikusabbá varázsolni pár szál virággal. A titok a megfelelő virágok kiválasztása a különböző eseményekhez.

Cikkünk ebben nyújt segítséget: összeállítottunk néhány javaslatot és tippet, hogy milyen virágdíszeket válasszuk, hogy még emlékezetesebbé tegyük az együttléteket!

Csinos csokor egy napsütéses születésnapi partira!

A Fleurop sokféle szezonális csokrot kínál. Kedvünkre válogathatunk a színes gerberáktól az elegáns liliomokon át a vidám napraforgókig. Ha vidéken ünneplünk, akkor érdemes kicsit rusztikusabb, bohémabb és szezonális virágokból összeállított csokrokat választani. Ez a fajta dekoráció kedves gyerekkori emlékeket idéz meg, mivel otthonos, meleg és derűs hangulatot teremt. Gondolatban visszavihet egy virágzó rétre, ahol érezni lehet a napsütés melegét, látni a reggeli harmatot, és szinte érezni a varázslatot. Ha azonban az összejövetelt a városi lakásunk teraszára szervezzük, akkor egy kicsit elegánsabb kompozíciót válasszunk, ami passzol az urbánus környezethez.

Romantikus piknik a vízparton!

A vízparti piknik fantasztikus ötlet, amivel mindig meglephetjük szerelmünket!

Hozzuk ki a legtöbbet a napsütéses napokból, szervezzünk vadregényes pikniket egy tó vagy folyó partjára, és lepjük meg virágokkal kedvesünket! Piknikkosarunkba tegyünk pokrócot, amire ledőlhetünk, és az esti romantikus hangulat érdekében dobjunk be mellé pár gyertyát is. Készítsük be kedvesünk kedvenc harapnivalóit, egy üveg pezsgőt és a legfontosabbat - egy gyönyörű csokor rózsát, hogy kimutassuk neki szerelmünket és megbecsülésünket. A Fleurop választékában lenyűgöző romantikus csokrokat talál, amelyek mindig nagy meglepetést okoznak!

Dobjuk fel a kerti partit!

A vidám családi és baráti grillezések, bográcsozások elengedhetetlen részei a nyárnak. Fűszerezzük őket egy-két színes és bohókás csokorral! A virágok feldobják a hangulatot, és kellemes atmoszférát teremtenek. Legyen szó akár egy meghitt baráti sütögetésről, vagy egy vasárnapi villásreggeliről a családdal, a virágoknak mindig van helye! Válasszunk a kertünkhöz illő virágokat, és nyűgözzük le barátainkat!

A még tökéletesebb eredmény eléréséhez válasszunk olyan virágokat, amik színben harmonizálnak az asztali dekorációval, így úgy tudnak majd kitűnni a környezetükből, hogy közben tökéletesen belesimulnak.

Fedezze fel a csokrok széles választékát a Fleurop webáruházban, válassza ki kedvenceit, adja le a rendelést, és futárunk a megfelelő időben a megfelelő helyre szállítja virágait!