Virágküldés Budapest - virágküldés - Fleurop

Covid19 Kézbesítési információk:

ÚJ! Utasítások az érintkezésmentes kiszállításról!

A koronavírus miatt kialakult speciális helyzetre való tekintettel, szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy ügyfeleink és virágüzletink dolgozóinak egészsége prioritást élvez és mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél kevesebbet kerüljünk kapcsolatba más emberekkel.
Virágüzleteink továbbra is nyitva tartanak és teljesítik az Önök megrendeléseit.
Arra biztatjuk Önöket, hogy kövessék az Egészségügyi Világszervezet, illetve a Magyar Egészségügyi Hatóság, a magyar kormány útmutatásait! Nagyon szorosan nyomon követjük a helyzetet, és módosítjuk az eljárásainkat, ha az iránymutatások megváltoznak.

A koronavírus miatti korlátozások miatt előfordulhat, hogy az adott virágüzlet nem tudja az Ön által megjelölt napszakban szállítani a küldeményt, csak az adott napon. Megértését köszönjük!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi kiszámíthatatlan helyzetre való tekintettel, előfordulhat, hogy virágosaink nem tudnak beszerezni minden típusú és színű virágot, ezért megértésüket kérjük. Természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy továbbra is eleget tegyünk az Önök megrendeléseinek maximális módon. Ügyfélszolgálatunk minden esetben értesíti Önöket, ha a virágcsokor összetételén (színben vagy fajtában) nagyban változtatni kell vagy ha a kiszállításban bármi változás lenne. Köszönjük megértésüket! Vigyázzanak magukra és ha tehetik maradjanak otthon!


Biztonságos kézbesítés

Ha Ön vagy a címzett különösen aggódik a személyes kézbesítés miatt, akkor kérheti, hogy a futár a virágokat biztonságos helyen hagyja Önnek (pl. ajtó előtt).
A kézbesítő virágüzlet telefonon fog egyeztetni a címzettel kiszállítás előtt. Az online rendelés folyamán, a preferált szállítási idő (megjegyzések) mezőbe írja be, hogy hol hagyjuk a virágot a címzett részére.Kiszállításra vonatkozó tanácsaink a jelenlegi helyzetre való tekintettel:

  • Helyezze a virágokat egy megfelelően biztonságos helyre vagy az utasításoknak megfelelően.
  • Csengessen be és figyelmeztesse a címzettet, hogy a kézbesítés megtörtént, majd álljon hátra két méterre az ajtótól, hogy biztos legyen a biztonságos és érintkezés nélküli kommunikáció abban az esetben, ha a címzett kinyitja az ajtót.
  • Ha az ajtót nem nyitják ki, tegyen egy értesítőkártyát a levélszekrénybe, amin jelzi, hogy hova helyezte le a virágot.
  • A járvány ideje alatt nem kérünk aláírást a címzettektől.

A megrendelés módosítása

Amennyiben a megrendelés leadását követően jut tudomására, hogy a címzett nem tartózkodik a megadott címen (pl munkahely), ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot emilben info@fleurop.hu vagy telefonon +36 20 3695553 és módosítjuk a címet igény szerint.

A nehéz idők ellenére minden tőlünk telhetőt megteszünk annak biztosítása érdekében, hogy szeretteik fogadni tudják a küldeményeket. Aki teheti maradjon otthon és mindenki vigyázzon magára!