Fleurop.hu. Rólunk

Rólunk

Az Fleurop-ról

A Fleurop-Interflora a világ piacvezető és legismertebb európai virágküldő szolgálata, amelyet több mint 58.000 gondosan kiválogatott virágszaküzlet támogat több mint 150 országban. A Fleurop és az Interflora nevek valamint a „Merkúr“ védjegy már 95 éve jelképezik a legjobb minőséget virágban és a kiválóságot az ügyfelek kiszolgálásában.

A Fleurop és a globális virágküldő rendszer alapjait 1927-ben fektették le. 1946- ban egyesült a Florist Transworld Delivery, az Interflora British Group és a Fleurop-Interflora, ezáltal létrejött egy új szervezet,amelynek célja az volt, hogy virágszerte lehessen virágot küldeni. Ma a Fleurop-Interflora évente több mint 25 millió megrendelést teljesít.

A Fleurop-Interflora szervezeti működését a legfeljebb távközlési technológiák támogatják. Visszatekintve, 1910-ben a távíró feltalálása tette lehetővé a virágküldést, míg ma a számítógépes adatfeldolgozás és az olyan új média megjelenése, mint az Internet biztosítják a Fleurop-Interflora gyors fejlődését. A műszaki fejlődésnek köszönhetően a régi „virágküldés bárhová a világon“ jelszó helyett már helyesebb azt mondani, hogy „virágküldés órákon belül bárhová a világon“.

AZ FLEUROP MAGYARORSZÁGON:

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

H-P 9:00 - 17:00

Sz 10:00 - 13:00

Kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunkat E-mailben a info@fleurop.hu címen vagy a + 36 1 288 06 34-es telefonszámon.

\